Струмска слава (Радомир) и ФК ЦСКА 1948 II завършиха нарвно 0:0 в

...
Струмска слава (Радомир) и ФК ЦСКА 1948 II завършиха нарвно 0:0 в
Коментари Харесай

В Струмска слава се оплакаха от съдийството

Струмска популярност (Радомир) и ФК ЦСКА 1948 II завършиха нарвно 0:0 в мач от 23 кръг на Втора лига. След мача старши треньорът на домакините Владимир Димитров изрази неодобрение от решенията на съдиите пред формалния уебсайт на клуба:

-Господин Димитров, мнението ви за мача?

-Изключително съм удовлетворен от всички футболисти, от желанието им, от раздаването на терена. Ако в Плевен не бях удовлетворен и изиграхме един от най-слабите си мачове, против ЦСКА 1948 II играхме прелестно. Пресирахме 90 минути - нещо, което се случва рядко, момчетата устояха физически и откровено ги приветствам.

-Може ли да съжалявате за пропуснатите три точки?

-Създадохме и няколко стопроцентови положения за гол. Боби Николов имаше обстановка с глава от няколко метра, вратарят мазета удар на Ласков от фал, а топката отиваше под гредата. В последните секунди Кадрич при отбита топка и аз не си изяснявам по какъв начин не я вкара във вратата.

-Как ще коментирате съдийството?

-Не ми се искаше да приказвам по този въпрос, само че във втори следващ мач съдиите ни ощетяват! Този път го направиха свиреп. В 90-ата минута реферът не ни даде чиста дузпа за игра с ръка на неприятелски играч. Ясно се вижда по какъв начин ръката му е разперена, само че не я даде. След това си признава, че е имало ръка, само че ние какво печелим от това?!

-Притеснява ли ви, че в два следващи мача не съумяваме да осъществяваме гол?

-Аз виждам нашата игра. Искаше ми се да подгоним тимовете пред нас в челото на класирането, гняв ме е, само че факторът съдийство стартира да оказва въздействие!

-Следва посещение на Спортист в Своге.

-За тях този мач ще бъде край. Ще ни е мъчно, само че по този начин или другояче ние нямаме нито един елементарен мач до края на сезона.
 Струмска Слава и ФК ЦСКА 1948 ІІ не си означиха гол
Струмска Слава и ФК ЦСКА 1948 ІІ не си означиха гол

Двата тима си разделиха по една точка
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР